Jag är besatt av en demon

Christian MölkFrågor & svar 4 Comments

OBS! Det här är en inskickad fråga som jag besvarar. Har du också en fråga eller en hälsning? Gå då till Frågor & svar och fyll i formuläret. 

Hej, jag är besatt av en demon, jag har inte känt min egen själ på länge, jag önskar att få hjälp att få ut den här demonen för att hitta min egen själ igen. Tacksam för svar.

Hej och tack för ditt mail!

Mitt första råd till dig är att be till Jesus och berätta om hela din situation för Honom. Jesus kan både ta bort det jobbiga i ditt liv samtidigt som han kan ge dig det du längtar efter.

Mitt andra råd är att kontakta en pastor i en församling där du bor. Du behöver samtala med någon samt få förbön. Jag hjälper dig gärna med det om du vill.

Mitt tredje råd är att läsa i Bibeln om demoner, exempelvis här på min hemsida: https://www.christianmolk.se/tag/demoner/

Gud välsigne dig!

Dela

Comments 4

 1. Sökte mitt problem och fann denna sida. Bokstavligt talat, är jag besatt av en demon. Jag varken trollar eller har psykos. Tror inte psykos pågår i några år. Hindrar började skälla på mig och alla vet vad man säger om sånt. Jag har sett demonen och den har kommit över mig. Jag kämpade starkt med att ignorera den för att den annars tog över mig. Nu har jag kommit till en punkt då jag klarar av att prata om det och söka hjälp istället för att ignorera och konstant förtränga. Finns mycket jag skulle kunna berätta om min situation men väntar lite… hoppas bli trodd och få hjälp någonstans, hoppas på ett svar. För något år sen testade jag alla böner jag kunde finna, spelade upp många på youtube. Jag klarar inte detta ensam och undrar om Sveriges präster har någon kunskap om detta eller ens tror på sånt här.

  1. Post
   Author

   Hej! Jag ger samma råd till dig som alla andra som mailar mig liknande frågor. Det bästa är att be om ett samtal med din pastor i församlingen där du bor. Då kan du få råd, vägledning och förbön. Gud välsigne dig!

 2. Tror inte svenska kyrkan har kunskap eller hjälp att ge utan skulle vända mig till katolska kyrkan för dom vet att demoner existerar men vet inte hur och vilken hjälp dom kan ge men ska själv kontakta dem för att hjälpa en vän.
  Gud välsigne oss

Skriv en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.