Gåvotest

Välkommen till ett Gåvotest där du kan du få en hint om vilken gåva eller församlingstjänst som passar dig bäst. Gåvotestet består av 48 olika frågor och tar mellan 10 och 20 minuter att göra.

Placera markören på en skala mellan 0 och 5 där 0 betyder "Stämmer inte alls" och 5 betyder "Stämmer helt".

Dela

Comments 6

  1. Jag passar tydligen, precis som jag trodde, till vaktmästaren, tekniker eller kyrkvärd. En okej barnledare…
    Inga överraskningar i vad jag lärt mig om mig själv som person och vad testet sa.

  2. Blir väldigt brett, svårt att få en inriktning, men ja. Jag är väldigt bred och har många olika uppdrag/uppgifter så där är nog rätt ändå🤔

  3. Stämmer bra på mig, fick 22p på fyra områden o 21p på 1 område. Känner igen mig och är verksam inom dessa områden på olika sätt, något lite mer och något lite mindre

  4. Hela livet har jag varit del av en församling men oftast haft svårt att finna rätt plats. Så testet väckte mitt intresse.
    Lite feedback: Formuleringarna med ”kallelse” är inte bra. Om man känner en kallelse är testet mindre väsentligt. Det är ju framför allt om man inte känner en kallelse som man kan behöva hjälp att hitta rätt. Jag är också tveksam till att många frågor utgår från att man redan gjort eller gör vissa uppgifter i församlingen, tänker att det finns risk till låg poäng på något som kan vara helt rätt men man har inte hittat dit än. Men hur man ska lösa detta vet jag inte. Frågor om vad man gillar och vad man är bra på utan att de är direkt kopplade till uppgifter i församlingen vore bra. I nuvarande utförande kan man få trist låga poäng helt enkelt för att man ännu inte är så aktiv i församlingens verksamhet. Det är bra med 6 valmöjligheter på frågorna. Ganska lätt att välja.

  5. Intressant o bra test. Svårigheten är att man gör testet utifrån sin självbild och den överlappar mer eller mindre med sanningen om sig själv. Men det får man ta med i tolkningen förståss.

Skriv en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.