Jag råkade bara komma in på din sida

Christian MölkFrågor & svar Leave a Comment

OBS! Det här är en inskickad hälsning. Har du också en fråga eller en hälsning? Gå då till Frågor & svar och fyll i formuläret. 

HEJ!

Jag råkade bara komma in på din sida och märkte att du mest citerar bibelorden som får tala för sig själva och säger när det är din egen tolkning. Gud välsigne dig för det! Jag har INTE läst teologi men träffat Guds barn från skilda håll och läst om Hans barn som levt i olika länder hundratals år före oss och inser att vi kommer bara att tolka allt likadant his Gud så varför vara så kategorisk om sin egen tolkning? Men det är inte du så var välsignad!

Hej!

Tack så mycket för ditt mail! Jag blev mycket glad av din positiva hälsning :)
Jag älskar Bibeln och vill verkligen förstå vad Gud vill säga till oss genom sitt Ord och det lägger jag ner mycket tid på. Gud har dessutom välsignat mig med ett jobb som pastor så att jag kan göra det på heltid.

Gud välsigne dig!

Skriv en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.