Pastor Christian Mölk | Jag råkade bara komma in på din sida

OBS! Det här är en inskickad hälsning. Har du också en fråga eller en hälsning? Gå då till Frågor & svar och fyll i formuläret. 

HEJ!

Jag råkade bara komma in på din sida och märkte att du mest citerar bibelorden som får tala för sig själva och säger när det är din egen tolkning. Gud välsigne dig för det! Jag har INTE läst teologi men träffat Guds barn från skilda håll och läst om Hans barn som levt i olika länder hundratals år före oss och inser att vi kommer bara att tolka allt likadant his Gud så varför vara så kategorisk om sin egen tolkning? Men det är inte du så var välsignad!

Hej!

Tack så mycket för ditt mail! Jag blev mycket glad av din positiva hälsning :)
Jag älskar Bibeln och vill verkligen förstå vad Gud vill säga till oss genom sitt Ord och det lägger jag ner mycket tid på. Gud har dessutom välsignat mig med ett jobb som pastor så att jag kan göra det på heltid.

Gud välsigne dig!

Tagged with →  
Kontakt
Vill du kontakta mig? Är du intresserad av att bli kristen eller vill komma i kontakt med andra kristna? Hör av dig så hjälper jag dig.
Bibelfrågor
Ställ en Bibelfråga eller läs vad andra har frågat och undrar över.
Bibelämnen
Bläddra bland mängder av olika Bibelämnen jag skrivit om.
Kyrkohistoria
Läs om de gamla troshjältarna och kyrkohistoriens alla debatter, martyrer och missionsframgångar.
Bibelsamtal
Samtalsämnen för dig som har en hemgrupp, cellgrupp eller annan samtalsgrupp.
Bibelkommentarer
Christian Mölks Bibelkommentarer (CMBK) är skrivna på svenska med syfte att förklara Bibeln på ett enkelt sätt.
Böcker
Beställ några av mina Bibelkommentarer och böcker.
Bibelpredikningar
Lyssna på mp3-predikningar som går igenom Bibeltexten vers för vers.