Beställ boken Främlingsvänlig

Christian MölkBlogg, Integration Leave a Comment

Nu kan jag äntligen meddela att det går att beställa min nya bok Främlingsvänlig!

Boken är ett Bibelstudium på 155 sidor om vad Bibeln säger om främlingar, flyktingar och invandrare. Bland annat kan du läsa om:

  • Hur Gud skapade människan till en migrant
  • Hur man omvandlar sin fiende till vän
  • Det tvåfaldiga integrations- och missionsuppdraget att älska främlingen och gå ut till alla främmande folk
  • Vad en främling i ett främmande land bör göra i sitt nya samhälle
  • Den främlingsvänliga församlingsledaren

Boken kan antingen beställas från min eller församlingens hemsida eller köpas direkt av mig på plats i vår kyrka i Härnösand.

Det är kanske inte så vanligt nuförtiden att det varken säljs eller skrivs böcker som är regelrätta bibelstudier, så du som är ovan med Bibeln kanske kommer tycka boken är lite konstig. Men min förhoppning är att du som läser Främlingsvänlig får uppleva samma kärlek till Gud, Bibeln och främlingen som jag har upplevt, och att du omvandlar den kärleken till engagemang för utsatta människor.

Om du vill att jag ska prata om Främlingsvänlig, komma till er och hålla en föreläsning eller skriva en text om vad Bibeln säger om främlingar och flyktingar, tveka inte att kontakta mig.

Hör av dig till mig om du vill beställa flera ex av Främlingsvänlig på faktura, exempelvis till din församling eller hemgrupp.

Främlingsvänlig ges ut av Pingst Härnösand i samarbete med Pingst FFS.

Inom kort kommer jag att på den här sidan publicera ett gratis samtalsunderlag för församlingar, hemgrupper och bokcirklar utifrån min bok Främlingsvänlig. Samtalsunderlaget kommer att kunna läsas, laddas hem och skrivas ut från min hemsida, men om du beställer mer än en bok till din församling/hemgrupp/bokcirkel, så skickar jag med ett antal utskrifter om du beställer via mig.

Skriv en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.