Får vi använda ditt material?

Christian MölkFrågor & svar Leave a Comment

OBS! Det här är en inskickad fråga som jag besvarar. Har du också en fråga eller en hälsning? Gå i så fall till Frågor & svar och fyll i formuläret. 

Hej!

Vi brukar vara ute varje lördag och evangelisera. Vi har bön, lovsång, förbön, predikan och uppföljning med människor som kommer till tro. Jag håller på att göra lärjungatränings material till alla som kommer till tro, och jag undrar ifall jag kan använda dina texter som finns på den här hemsidan?

Hej!

Allting på min hemsida är gratis förutom böckerna (som dock finns att läsa gratis på hemsidan) och självklart får du använda det jag skrivit. Det enda jag önskar är att ni inkluderar någon form av hänvisning till mig och min hemsida, typ: “Tack till Christian Mölk, www.christianmolk.se”. Det vore också kul om ni skickade materialet till mig när det är färdigt så jag får se resultatet :)

Dela

Skriv en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.