Pastor Christian Mölk | Får vi använda ditt material?

OBS! Det här är en inskickad fråga som jag besvarar. Har du också en fråga eller en hälsning? Gå i så fall till Frågor & svar och fyll i formuläret. 

Hej!

Vi brukar vara ute varje lördag och evangelisera. Vi har bön, lovsång, förbön, predikan och uppföljning med människor som kommer till tro. Jag håller på att göra lärjungatränings material till alla som kommer till tro, och jag undrar ifall jag kan använda dina texter som finns på den här hemsidan?

Hej!

Allting på min hemsida är gratis förutom böckerna (som dock finns att läsa gratis på hemsidan) och självklart får du använda det jag skrivit. Det enda jag önskar är att ni inkluderar någon form av hänvisning till mig och min hemsida, typ: “Tack till Christian Mölk, www.christianmolk.se”. Det vore också kul om ni skickade materialet till mig när det är färdigt så jag får se resultatet :)

Kontakt
Vill du kontakta mig? Är du intresserad av att bli kristen eller vill komma i kontakt med andra kristna? Hör av dig så hjälper jag dig.
Bibelfrågor
Ställ en Bibelfråga eller läs vad andra har frågat och undrar över.
Bibelämnen
Bläddra bland mängder av olika Bibelämnen jag skrivit om.
Kyrkohistoria
Läs om de gamla troshjältarna och kyrkohistoriens alla debatter, martyrer och missionsframgångar.
Bibelsamtal
Samtalsämnen för dig som har en hemgrupp, cellgrupp eller annan samtalsgrupp.
Bibelkommentarer
Christian Mölks Bibelkommentarer (CMBK) är skrivna på svenska med syfte att förklara Bibeln på ett enkelt sätt.
Böcker
Beställ några av mina Bibelkommentarer och böcker.
Bibelpredikningar
Lyssna på mp3-predikningar som går igenom Bibeltexten vers för vers.