Pastor Christian Mölk | Längtar så efter Guds Ord

OBS! Det här är en inskickad fråga som jag besvarar. Har du också en fråga eller en hälsning? Gå då till Frågor & svar och fyll i formuläret. 

Hej!

Såg att ni verkar ha bibelstudium på onsdagar. Kan man få komma dit även om man inte är med i församlingen Pingst i Timrå? Längtar så efter Guds Ord och skulle vara härligt att få delta, sitter för det mesta ensam i min kammare och studerar.

Guds välsignelse!

Hej!

Ja, det stämmer, vi har Bibelstudium varje onsdag kl 19:00 i Pingstkyrkan i Timrå. Vi läser ett stycke ur Bibeln, samtalar om texten, sjunger lite lovsång och ber tillsammans. Väldigt enkelt och väldigt uppbyggligt :)

Utöver våra Bibelstudium på onsdagar så brukar jag också predika väldigt Bibelcentrerat på söndagsgudstjänsterna. Du kan läsa mina predikningar här: https://www.christianmolk.se/bibeln/bibelkommentarer/och lyssna på dem här: https://www.christianmolk.se/bibeln/bibelpredikningar/

Kul att vi delar samma intresse för Guds ord! Jag gör så gott jag kan för att studera och undervisa i Bibeln så att vanligt folk förstår.

Tagged with →  
Kontakt
Vill du kontakta mig? Är du intresserad av att bli kristen eller vill komma i kontakt med andra kristna? Hör av dig så hjälper jag dig.
Bibelfrågor
Ställ en Bibelfråga eller läs vad andra har frågat och undrar över.
Bibelämnen
Bläddra bland mängder av olika Bibelämnen jag skrivit om.
Kyrkohistoria
Läs om de gamla troshjältarna och kyrkohistoriens alla debatter, martyrer och missionsframgångar.
Bibelsamtal
Samtalsämnen för dig som har en hemgrupp, cellgrupp eller annan samtalsgrupp.
Bibelkommentarer
Christian Mölks Bibelkommentarer (CMBK) är skrivna på svenska med syfte att förklara Bibeln på ett enkelt sätt.
Böcker
Beställ några av mina Bibelkommentarer och böcker.
Bibelpredikningar
Lyssna på mp3-predikningar som går igenom Bibeltexten vers för vers.