Längtar så efter Guds Ord

Christian MölkFrågor & svar Leave a Comment

OBS! Det här är en inskickad fråga som jag besvarar. Har du också en fråga eller en hälsning? Gå då till Frågor & svar och fyll i formuläret. 

Hej!

Såg att ni verkar ha bibelstudium på onsdagar. Kan man få komma dit även om man inte är med i församlingen Pingst i Timrå? Längtar så efter Guds Ord och skulle vara härligt att få delta, sitter för det mesta ensam i min kammare och studerar.

Guds välsignelse!

Hej!

Ja, det stämmer, vi har Bibelstudium varje onsdag kl 19:00 i Pingstkyrkan i Timrå. Vi läser ett stycke ur Bibeln, samtalar om texten, sjunger lite lovsång och ber tillsammans. Väldigt enkelt och väldigt uppbyggligt :)

Utöver våra Bibelstudium på onsdagar så brukar jag också predika väldigt Bibelcentrerat på söndagsgudstjänsterna. Du kan läsa mina predikningar här: https://www.christianmolk.se/bibeln/bibelkommentarer/och lyssna på dem här: https://www.christianmolk.se/bibeln/bibelpredikningar/

Kul att vi delar samma intresse för Guds ord! Jag gör så gott jag kan för att studera och undervisa i Bibeln så att vanligt folk förstår.

Skriv en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.