Pastor Christian Mölk | Jag slutar blogga för Inblick

Tyvärr måste jag meddela att jag slutar som bloggare för tidningen Inblick.

Utan att nämna några detaljer eller orsaker så vill jag nu tacka för mig och gå vidare i livet. Eftersom jag varken har varit anställd eller varit en del av redaktionen så har jag bloggat på min fritid och velat fritt och för intet dela med mig av mitt liv som pastor och de tankar om Bibeln och kristenheten som jag upplever att Gud har gett mig. Men pga. diverse orsaker så återgår jag nu till att framöver skriva här på min egen hemsida istället. För mig är det viktigare att ha frid än att skriva för en stor publik.

Jag tycker fortfarande väldigt mycket om tidningen Inblick, som jag tror har stor potential att sprida de Goda Nyheterna genom kristna nyheter och vittnesbörd. Jag vill även passa på att rikta ett stort tack till dig som har läst och uppskattat det jag har skrivit! Jag har blivit helt paff och rörd av all positiv respons, kommentarer, mail, telefonsamtal och olika möten irl! Inblick och Kanal 10 i symbios med sina läsare har en oerhörd potential om det hanteras på rätt sätt.

Ett stort tack även till Tommy Dahlman som fick in mig på tidningen Inblick och som bjöd ner mig till Älmhult för att prata om pacifism på Kanal 10!

 

Tagged with →  
Kontakt
Är du intresserad av att bli kristen, har frågor om den kristna tron eller vill komma i kontakt med andra kristna? Hör av dig så svarar jag på dina frågor.
Bibelfrågor
Ställ en Bibelfråga eller läs vad andra har frågat och undrar över.
Bibelämnen
Bläddra bland mängder av olika Bibelämnen jag skrivit om.
Kyrkohistoria
Läs om de gamla troshjältarna och kyrkohistoriens alla debatter, martyrer och missionsframgångar.
Bibelsamtal
Samtalsämnen för dig som har en hemgrupp, cellgrupp eller annan samtalsgrupp.
Bibelkommentarer
Christian Mölks Bibelkommentarer (CMBK) är skrivna på svenska med syfte att förklara Bibeln på ett enkelt sätt.
Böcker
Beställ några av mina Bibelkommentarer och böcker.
Bibelpredikningar
Lyssna på mp3-predikningar som går igenom Bibeltexten vers för vers.