Pastor Christian Mölk | Ny bloggare på tidningen Inblick

Dags att presentera en liten nyhet: jag är från och med idag ny bloggare på tidningen Inblick! :)

Av någon outgrundlig anledning som jag har svårt att förstå, så vill Inblicks chefredaktör Tommy Dahlman att jag ska börja blogga, och han har dessutom meddelat att jag är helt fri att skriva om vad jag vill.

Eftersom mitt stora intresse är Bibeln, så tänkte jag till en början skriva Bibelandakter och korta betraktelser. Men kommer även att skriva en del om Pingströrelsen, aktuella debatter inom den svenska kristenheten, läget för kyrkligheten i Sverige, lite teologi, och givetvis ett och annat personligt inlägg. Kom väldigt gärna med förslag på vad du tycker jag ska skriva om!

Så gå in på www.inblick.se och läs, kommentera och dela :)

Tagged with →  
Kontakt
Är du intresserad av att bli kristen, har frågor om den kristna tron eller vill komma i kontakt med andra kristna? Hör av dig så svarar jag på dina frågor.
Bibelfrågor
Ställ en Bibelfråga eller läs vad andra har frågat och undrar över.
Bibelämnen
Bläddra bland mängder av olika Bibelämnen jag skrivit om.
Kyrkohistoria
Läs om de gamla troshjältarna och kyrkohistoriens alla debatter, martyrer och missionsframgångar.
Bibelsamtal
Samtalsämnen för dig som har en hemgrupp, cellgrupp eller annan samtalsgrupp.
Bibelkommentarer
Christian Mölks Bibelkommentarer (CMBK) är skrivna på svenska med syfte att förklara Bibeln på ett enkelt sätt.
Böcker
Beställ några av mina Bibelkommentarer och böcker.
Bibelpredikningar
Lyssna på mp3-predikningar som går igenom Bibeltexten vers för vers.