Köp gratis Bibelkommentarer

Christian Mölk Blogg, Personligt Leave a Comment

Nu kan du som föredrar att hellre läsa på papper än på en skärm köpa mina färdigskrivna Bibelkommentarer som utskrivna häften för en billig penning!

Syftet är inte att tjäna pengar utan att göra det enklare för dig som predikant att predika och för dig som läsare att förstå Bibeln bättre. Alla mina Bibelkommentarer har och kommer alltid att vara gratis att läsa och ladda hem här på hemsidan men som du säkert förstår måste jag ta ut en liten kostnad för de utskrivna häftena så att jag inte går back.

Allteftersom jag predikar fler Bibelböcker så kommer det komma ut mer Bibelkommentarer, så titta gärna in i butiken då och då.

Klicka här eller uppe i menyn för att komma till Butiken.

Share this Post

Skriv en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.