Önskemål?

Christian Mölk Blogg, Personligt Leave a Comment

För dig som brukar titta in här på min hemsida så är det väl knappast någon nyhet att jag pysslar en hel del med mina Bibelkommentarer och Bibelpredikningar. Just nu jobbar jag framförallt med 1 Samuelsboken och brevet till Titus.

Min fråga till dig är om det finns något önskemål på Bibelbok som du vill att jag ska studera och predika utifrån? Samuelsboken lär ju ta lång tid, men jag har ännu inte bestämt mig för vilken nytestamentlig skrift jag ska jobba med när jag är klar med Titus.

Finns det någon speciell bok, något speciellt brev eller evangelium med ett budskap som stämmer bra in i dagens Sverige eller dagens Pingströrelse? Jag är väldigt nyfiken på dina tankar, så om du har något önskemål, skriv gärna en kommentar här.

Share this Post

Skriv en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.