Pastor Christian Mölk | Önskemål?

För dig som brukar titta in här på min hemsida så är det väl knappast någon nyhet att jag pysslar en hel del med mina Bibelkommentarer och Bibelpredikningar. Just nu jobbar jag framförallt med 1 Samuelsboken och brevet till Titus.

Min fråga till dig är om det finns något önskemål på Bibelbok som du vill att jag ska studera och predika utifrån? Samuelsboken lär ju ta lång tid, men jag har ännu inte bestämt mig för vilken nytestamentlig skrift jag ska jobba med när jag är klar med Titus.

Finns det någon speciell bok, något speciellt brev eller evangelium med ett budskap som stämmer bra in i dagens Sverige eller dagens Pingströrelse? Jag är väldigt nyfiken på dina tankar, så om du har något önskemål, skriv gärna en kommentar här.

Kontakt
Är du intresserad av att bli kristen, har frågor om den kristna tron eller vill komma i kontakt med andra kristna? Hör av dig så svarar jag på dina frågor.
Bibelfrågor
Ställ en Bibelfråga eller läs vad andra har frågat och undrar över.
Bibelämnen
Bläddra bland mängder av olika Bibelämnen jag skrivit om.
Kyrkohistoria
Läs om de gamla troshjältarna och kyrkohistoriens alla debatter, martyrer och missionsframgångar.
Bibelsamtal
Samtalsämnen för dig som har en hemgrupp, cellgrupp eller annan samtalsgrupp.
Bibelkommentarer
Christian Mölks Bibelkommentarer (CMBK) är skrivna på svenska med syfte att förklara Bibeln på ett enkelt sätt.
Böcker
Beställ några av mina Bibelkommentarer och böcker.
Bibelpredikningar
Lyssna på mp3-predikningar som går igenom Bibeltexten vers för vers.