Att vara pastor

Christian Mölk Blogg, Personligt Leave a Comment

Att vara pastor handlar om att vara trogen sin kallelse och att alltid komma ihåg vart man hämtar kraft.

Att vara pastor handlar inte först och främst om att vara en framgångsrik ledare, att fånga en publik eller att vara ett socialt geni, även om dessa aspekter givetvis inte skadar.

På bilden ovan är jag ute på promenad med min lille son. För mig är detta det pulserande hjärtat i mitt liv som pastor. Här hämtar jag kraft och inspiration genom att umgås med Gud och hans Ord. Jag får tid till att ösa ur djupet av mitt inre och lägga fram alla mina böner inför min lyssnande Gud. Jag är så glad över att Gud har välsignat oss med att bo precis vid havet ett stenkast från en strandpromenad.

Utan att ha en levande relation med Gud skulle nog mitt liv som pastor långsamt men säkert rinna ut i sanden, därför är det tyvärr så att min fiende försöker hindra mig från detta gång på gång. Dock lyckas han inte speciellt bra.

“Vem har jag i himlen utom dig! När jag har dig frågar jag inte efter något på jorden.” (Ps 73:25)

Share this Post

Skriv en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.