Tack för dina kommentarer

Christian MölkFrågor & svar Leave a Comment

OBS! Det här är en inskickad hälsning. Har du också en fråga eller en hälsning? Gå då till Frågor & svar och fyll i formuläret. 

Skall ”undervisa” i kväll i församlingens bönekväll och har haft objektet klart för mej i flera dagar. Tack för dina kommentarer. Jag ville få uppgifter om hur det judiska tänket/traditionen var bl.a. om den hedniska kvinnans tro, hon med den besatta dottern. Lärjungarna var ju nästan ”rasister” när dom ville hindra henne, (hon är inte en av oss). Det var där som mitt intresse vaknade. Återkommer säkert till din sida i andra läsningar.

Hej!

Väldigt kul att du uppskattar mina Bibelkommentarer. Jag lägger ner väldigt mycket tid på att studera, förkunna och skriva om Bibeln så det är väldigt roligt när jag får vänliga mail från någon som läser!

Dela

Skriv en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.