Pastor Christian Mölk | En god uppgift

Jag har nu haft min sista lektion på Örebro Missionsskola och har även lämnat in den sista inlämningsuppgiften och kan nu börja förbereda mig inför att bli pastor i Timrå Pingst. Gissa därför om jag blev förvånad när jag märkte att det sista jag råkade skriva i den sista inlämningsuppgiften på den sista kursen det sista året på min pastorsutbildning var: ”Om någon gärna vill få en församlingsledares tjänst, så önskar han sig en god uppgift.” (1 Tim 3:1).

Det var verkligen inte planerat så jag kan inte låta bli att se detta som en liten glad hälsning från min Fader i himlen :)

Kontakt
Är du intresserad av att bli kristen, har frågor om den kristna tron eller vill komma i kontakt med andra kristna? Hör av dig så svarar jag på dina frågor.
Bibelfrågor
Ställ en Bibelfråga eller läs vad andra har frågat och undrar över.
Bibelämnen
Bläddra bland mängder av olika Bibelämnen jag skrivit om.
Kyrkohistoria
Läs om de gamla troshjältarna och kyrkohistoriens alla debatter, martyrer och missionsframgångar.
Bibelsamtal
Samtalsämnen för dig som har en hemgrupp, cellgrupp eller annan samtalsgrupp.
Bibelkommentarer
Christian Mölks Bibelkommentarer (CMBK) är skrivna på svenska med syfte att förklara Bibeln på ett enkelt sätt.
Böcker
Beställ några av mina Bibelkommentarer och böcker.
Bibelpredikningar
Lyssna på mp3-predikningar som går igenom Bibeltexten vers för vers.