Gåvotest: Tekniker

Christian MölkGåvotest Leave a Comment

En kyrktekniker är en person som är särskilt kallad att stödja kyrkans verksamhet genom att hantera och underhålla teknisk utrustning. Kyrktekniker spelar en viktig roll i att se till att gudstjänster, möten och andra evenemang fungerar smidigt genom att sköta ljud-, ljus- och bildteknik. Deras uppdrag är att skapa en optimal teknisk miljö som hjälper församlingen att tillbe och delta i kyrkans aktiviteter utan störningar. Genom deras tekniska expertis bidrar de till att förbättra upplevelsen för alla deltagare.

Kyrktekniker är viktiga för att säkerställa att kyrkans verksamhet kan genomföras på ett smidigt och effektivt sätt. Genom deras arbete med att hantera ljud-, ljus- och bildteknik, bidrar de till att skapa en atmosfär som underlättar tillbedjan och gemenskap. Deras tjänst är oumbärlig för att förbättra och upprätthålla kvaliteten på kyrkans evenemang och aktiviteter.

Bibelord

23 Vad ni än gör, gör det av hjärtat, som för Herren och inte för människor. 24 Ni vet att det är av Herren ni ska få arvet som lön. Det är Herren Kristus ni tjänar.” (Kol 3:23–24)

40 Men låt allt ske värdigt och med ordning.” (1Kor 14:40)

10 Tjäna varandra, var och en med den nådegåva han har fått, som goda förvaltare av Guds mångfaldiga nåd.” (1Pet 4:10)

15 Gör allt du kan för att bestå provet inför Gud, som en arbetare som inte behöver skämmas utan rätt delar sanningens ord.” (2Tim 2:15)

Gör gåvotestet igen, eller se fler exempel på tjänster och gåvor i församlingen.

Dela

Skriv en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.