Två samtal

Christian Mölk Blogg 1 Comment

Idag har jag suttit i två samtal. Först med församlingens missionärer i ett land långt borta. Sen i ett dopsamtal med en man från ett annat land långt borta.

Det är en märklig global värld vi lever i. Vi i Sverige sänder ut missionärer att berätta om Jesus och sprida Guds rike i länder långt borta. Samtidigt som Gud sänder människor hit till Sverige för att få höra evangeliet här.

Det märks att Gud har bråttom. Den sista tiden närmar sig och alla folk behöver få höra evangeliet innan Jesus kommer tillbaka. Vi behöver sända ut fler missionärer samtidigt som vi som är hemma ger evangeliet till människor från andra länder som kommer hit.

Share this Post

Comments 1

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.