Min första bok!

Christian Mölk Blogg Leave a Comment

Känner mig mycket stolt och glad! Idag kom nämligen min allra första bok med posten! Jag har nämligen tänkt börja publicera mina Bibelkommentarer i bokform, och först ut är “Uppenbarelseboken 1-3 – De sju församlingarna“.

Bibelkommentarerna kommer givetvis fortfarande gå att läsa helt gratis här på hemsidan, men för dig som hellre vill läsa en riktig bok så finns nu möjligheten att beställa. Långsamt men säkert kommer biblioteket fyllas på med fler böcker.

När du  beställer mina Bibelkommentarer så är du samtidigt med och finansierar kostnaderna för tryckandet av mina böcker. Så om du uppskattar mitt arbete med Bibelkommentarer så finns numera en möjlighet att vara med och stötta ekonomiskt.

Klicka på länken “Böcker” uppe i menyn för att komma till min bokshop och beställa min första bok. Fler böcker kommer inom kort!

Share this Post

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.