Pastor Christian Mölk | Min första bok!

Känner mig mycket stolt och glad! Idag kom nämligen min allra första bok med posten! Jag har nämligen tänkt börja publicera mina Bibelkommentarer i bokform, och först ut är “Uppenbarelseboken 1-3 – De sju församlingarna“.

Bibelkommentarerna kommer givetvis fortfarande gå att läsa helt gratis här på hemsidan, men för dig som hellre vill läsa en riktig bok så finns nu möjligheten att beställa. Långsamt men säkert kommer biblioteket fyllas på med fler böcker.

När du  beställer mina Bibelkommentarer så är du samtidigt med och finansierar kostnaderna för tryckandet av mina böcker. Så om du uppskattar mitt arbete med Bibelkommentarer så finns numera en möjlighet att vara med och stötta ekonomiskt.

Klicka på länken “Böcker” uppe i menyn för att komma till min bokshop och beställa min första bok. Fler böcker kommer inom kort!

Kontakt
Vill du kontakta mig? Är du intresserad av att bli kristen eller vill komma i kontakt med andra kristna? Hör av dig så hjälper jag dig.
Bibelfrågor
Ställ en Bibelfråga eller läs vad andra har frågat och undrar över.
Bibelämnen
Bläddra bland mängder av olika Bibelämnen jag skrivit om.
Kyrkohistoria
Läs om de gamla troshjältarna och kyrkohistoriens alla debatter, martyrer och missionsframgångar.
Bibelsamtal
Samtalsämnen för dig som har en hemgrupp, cellgrupp eller annan samtalsgrupp.
Bibelkommentarer
Christian Mölks Bibelkommentarer (CMBK) är skrivna på svenska med syfte att förklara Bibeln på ett enkelt sätt.
Böcker
Beställ några av mina Bibelkommentarer och böcker.
Bibelpredikningar
Lyssna på mp3-predikningar som går igenom Bibeltexten vers för vers.