Pastor Christian Mölk | Hälsning från Åreskutan

Har några veckor ledigt så familjen Mölk passar på att ta våran årliga rundresa för att träffa släkten. I år inledde vi med att fjällvandra tillsammans med två syskons familjer. Jag, med min blandning av vikinga- och österrikiska alpgener, har alltid gillat att bestiga berg! Nu när man har en liten grabb är det ju inte lika lätt längre, men Åreskutan är ju såpass enkel att bestiga så vi gick upp en solig dag :)

IMG_20150711_134709

Som pastor är det viktigt att ibland komma bort från orten där man jobbar och få boota om systemet. Man ser längre från en fjälltopp än från marken där nere. När man har semester får man lite distans och kan tänka igenom församlingsarbetet på ett annat sätt med längre perspektiv.

Dessutom ger det mig lite extra tid att sammanställa min första bok! Eftersom inget förlag är intresserat av att ge ut mina Bibelkommentarer, så får jag ge ut dem själv! Min första bok kommer att bli “Uppenbarelseboken 1-3 – De sju församlingarna”. Min förhoppning är att långsamt men säkert ge ut en Bibelkommentar i taget. Givetvis kan man läsa alla mina Bibelkommentarer helt gratis här på hemsidan, men vill man stötta mitt Bibelkommentar-projekt ekonomiskt så kommer den möjligheten snart finnas. Dessutom har det kommit till min vetskap att det finns människor som hellre läser en riktig pappersbok än en hemsida :) Nåja, mer om det så småningom..

Kontakt
Är du intresserad av att bli kristen, har frågor om den kristna tron eller vill komma i kontakt med andra kristna? Hör av dig så svarar jag på dina frågor.
Bibelfrågor
Ställ en Bibelfråga eller läs vad andra har frågat och undrar över.
Bibelämnen
Bläddra bland mängder av olika Bibelämnen jag skrivit om.
Kyrkohistoria
Läs om de gamla troshjältarna och kyrkohistoriens alla debatter, martyrer och missionsframgångar.
Bibelsamtal
Samtalsämnen för dig som har en hemgrupp, cellgrupp eller annan samtalsgrupp.
Bibelkommentarer
Christian Mölks Bibelkommentarer (CMBK) är skrivna på svenska med syfte att förklara Bibeln på ett enkelt sätt.
Böcker
Beställ några av mina Bibelkommentarer och böcker.
Bibelpredikningar
Lyssna på mp3-predikningar som går igenom Bibeltexten vers för vers.