Pastor Christian Mölk | Nu har jag börjat jobba i Timrå Pingst

Nu är jag uppe i Timrå i två veckor för att jobba, introduceras och allmänt komma igång med arbetet som pastor i Timrå Pingst. Jag är väldigt glad över att vara här i Timrå! Sista halvåret på Örebro Missionsskola var ganska segt eftersom jag så gärna ville börja jobba i Timrå.

Hittils har jag träffat mycket folk, ätit massa god mat, grattat tre studenter, läst gamla protokoll och gjort om hemsidan. Gå gärna in på timrapingst.se och kika runt. På bilden ovan ser ni min nya arbetsplats, Timrå Pingstkyrka! :)

Kontakt
Är du intresserad av att bli kristen, har frågor om den kristna tron eller vill komma i kontakt med andra kristna? Hör av dig så svarar jag på dina frågor.
Bibelfrågor
Ställ en Bibelfråga eller läs vad andra har frågat och undrar över.
Bibelämnen
Bläddra bland mängder av olika Bibelämnen jag skrivit om.
Kyrkohistoria
Läs om de gamla troshjältarna och kyrkohistoriens alla debatter, martyrer och missionsframgångar.
Bibelsamtal
Samtalsämnen för dig som har en hemgrupp, cellgrupp eller annan samtalsgrupp.
Bibelkommentarer
Christian Mölks Bibelkommentarer (CMBK) är skrivna på svenska med syfte att förklara Bibeln på ett enkelt sätt.
Böcker
Beställ några av mina Bibelkommentarer och böcker.
Bibelpredikningar
Lyssna på mp3-predikningar som går igenom Bibeltexten vers för vers.