Har varit med om ett ”litet” under som har med Jona att göra

Christian MölkFrågor & svar Leave a Comment

OBS! Det här är en inskickad hälsning. Har du också en fråga eller en hälsning? Gå då till Frågor & svar och fyll i formuläret. 

Hej!

Har varit med om ett ”litet” under som har med Jona att göra. Jag sade att jag ska sluta äta och svälta om läkarna inte gör en utredning och tar reda på vad jag har för diagnos. Är less på att åka in och ut på sjukhuset. Senare samma kväll slår jag upp min bibel och börjar läsa Jona 3:4-5 ”Om 40 dagar skall Nineve bli ödelagt.” Och folket i Nineve trodde Gud och lyste ut en fasta… Därefter kollade jag på Timrå pingsts hemsida och hittade en predikan med titeln ”Den ofrivillige missionären”. Visste inte att den handlade om Jona och fasta. Att läsa Jona 1-4 var en del av minna bibelstudier idag. Guds frid!

Hej! Kul att du gillade predikan :)

Dela

Skriv en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.