Pastor Christian Mölk | Har varit med om ett ”litet” under som har med Jona att göra

OBS! Det här är en inskickad hälsning. Har du också en fråga eller en hälsning? Gå då till Frågor & svar och fyll i formuläret. 

Hej!

Har varit med om ett ”litet” under som har med Jona att göra. Jag sade att jag ska sluta äta och svälta om läkarna inte gör en utredning och tar reda på vad jag har för diagnos. Är less på att åka in och ut på sjukhuset. Senare samma kväll slår jag upp min bibel och börjar läsa Jona 3:4-5 ”Om 40 dagar skall Nineve bli ödelagt.” Och folket i Nineve trodde Gud och lyste ut en fasta… Därefter kollade jag på Timrå pingsts hemsida och hittade en predikan med titeln ”Den ofrivillige missionären”. Visste inte att den handlade om Jona och fasta. Att läsa Jona 1-4 var en del av minna bibelstudier idag. Guds frid!

Hej! Kul att du gillade predikan :)

Tagged with →  
Kontakt
Vill du kontakta mig? Är du intresserad av att bli kristen eller vill komma i kontakt med andra kristna? Hör av dig så hjälper jag dig.
Bibelfrågor
Ställ en Bibelfråga eller läs vad andra har frågat och undrar över.
Bibelämnen
Bläddra bland mängder av olika Bibelämnen jag skrivit om.
Kyrkohistoria
Läs om de gamla troshjältarna och kyrkohistoriens alla debatter, martyrer och missionsframgångar.
Bibelsamtal
Samtalsämnen för dig som har en hemgrupp, cellgrupp eller annan samtalsgrupp.
Bibelkommentarer
Christian Mölks Bibelkommentarer (CMBK) är skrivna på svenska med syfte att förklara Bibeln på ett enkelt sätt.
Böcker
Beställ några av mina Bibelkommentarer och böcker.
Bibelpredikningar
Lyssna på mp3-predikningar som går igenom Bibeltexten vers för vers.