Pastor Christian Mölk | Tack för din predikan om kristet givande!

OBS! Det här är en inskickad hälsning. Har du också en fråga eller en hälsning? Gå då till Frågor & svar och fyll i formuläret. 

Hej!

Jag vill bara skriva en rad och tacka för din undervisning, som är så väl grundad i ordet (något som inte är så självklart i alla sammanhang). Av en händelse, när jag googlade efter något för ett tag sedan, så kom jag fram till din sida, och eftersom jag verkligen uppskattar dina bibelkommentarer, så går jag in då och då och läser och lyssnar. Tack för din predikan om kristet givande! Så rätt, och det finns ett så stort behov av den här sortens undervisning idag! Jag och min man arbetar dels med undervisning i församlingarna runt om i ***, och dels har vi en humanitär hjälporganisation som hjälper fattiga med kläder, mat, mm. Tack återigen för den tid du lägger ner på att lägga upp din undervisning på bloggen, så att vi kan ta del av den även här i ***!

Ett stort tack för mailet!
Jag är väldigt glad att mina Bibelkommentarer blir till välsignelse för andra :)
Gud välsigne ert arbete!

Tagged with →  
Kontakt
Vill du kontakta mig? Är du intresserad av att bli kristen eller vill komma i kontakt med andra kristna? Hör av dig så hjälper jag dig.
Bibelfrågor
Ställ en Bibelfråga eller läs vad andra har frågat och undrar över.
Bibelämnen
Bläddra bland mängder av olika Bibelämnen jag skrivit om.
Kyrkohistoria
Läs om de gamla troshjältarna och kyrkohistoriens alla debatter, martyrer och missionsframgångar.
Bibelsamtal
Samtalsämnen för dig som har en hemgrupp, cellgrupp eller annan samtalsgrupp.
Bibelkommentarer
Christian Mölks Bibelkommentarer (CMBK) är skrivna på svenska med syfte att förklara Bibeln på ett enkelt sätt.
Böcker
Beställ några av mina Bibelkommentarer och böcker.
Bibelpredikningar
Lyssna på mp3-predikningar som går igenom Bibeltexten vers för vers.