Tack för din predikan om kristet givande!

Christian MölkFrågor & svar Leave a Comment

OBS! Det här är en inskickad hälsning. Har du också en fråga eller en hälsning? Gå då till Frågor & svar och fyll i formuläret. 

Hej!

Jag vill bara skriva en rad och tacka för din undervisning, som är så väl grundad i ordet (något som inte är så självklart i alla sammanhang). Av en händelse, när jag googlade efter något för ett tag sedan, så kom jag fram till din sida, och eftersom jag verkligen uppskattar dina bibelkommentarer, så går jag in då och då och läser och lyssnar. Tack för din predikan om kristet givande! Så rätt, och det finns ett så stort behov av den här sortens undervisning idag! Jag och min man arbetar dels med undervisning i församlingarna runt om i ***, och dels har vi en humanitär hjälporganisation som hjälper fattiga med kläder, mat, mm. Tack återigen för den tid du lägger ner på att lägga upp din undervisning på bloggen, så att vi kan ta del av den även här i ***!

Ett stort tack för mailet!
Jag är väldigt glad att mina Bibelkommentarer blir till välsignelse för andra :)
Gud välsigne ert arbete!

Skriv en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.