Fördjupningsarbete inom Kristendomen

Christian MölkFrågor & svar Leave a Comment

OBS! Det här är en inskickad hälsning. Har du också en fråga eller en hälsning? Gå då till Frågor & svar och fyll i formuläret. 

Hej Christian!

Jag har under många år sjungit i kyrkokör som liten, och har på det sättet lärt mig mycket om den kristna tron även om min egna familj inte har varit kristna. (Dock så var det inte i Sverige eller i en protestantisk kyrka då jag växte upp i Ryssland).

Så nu som mitt slutprojekt som studerande i religion har jag valt att göra ett fördjupningsarbete inom Kristendomen och dem tre förgreningarna. Jag hittade din blogg i början av mitt arbete och fann att jag fick mycket hjälp av den och är väldigt tacksam över det arbete som du har publicerat offentligt.

Hej!

Kul att du hittat till min hemsida och uppskattar det jag skriver.

Med vänlig hälsning,
Christian Mölk

Dela

Skriv en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.