Pastor Christian Mölk | Fördjupningsarbete inom Kristendomen

OBS! Det här är en inskickad hälsning. Har du också en fråga eller en hälsning? Gå då till Frågor & svar och fyll i formuläret. 

Hej Christian!

Jag har under många år sjungit i kyrkokör som liten, och har på det sättet lärt mig mycket om den kristna tron även om min egna familj inte har varit kristna. (Dock så var det inte i Sverige eller i en protestantisk kyrka då jag växte upp i Ryssland).

Så nu som mitt slutprojekt som studerande i religion har jag valt att göra ett fördjupningsarbete inom Kristendomen och dem tre förgreningarna. Jag hittade din blogg i början av mitt arbete och fann att jag fick mycket hjälp av den och är väldigt tacksam över det arbete som du har publicerat offentligt.

Hej!

Kul att du hittat till min hemsida och uppskattar det jag skriver.

Med vänlig hälsning,
Christian Mölk

Tagged with →  
Kontakt
Vill du kontakta mig? Är du intresserad av att bli kristen eller vill komma i kontakt med andra kristna? Hör av dig så hjälper jag dig.
Bibelfrågor
Ställ en Bibelfråga eller läs vad andra har frågat och undrar över.
Bibelämnen
Bläddra bland mängder av olika Bibelämnen jag skrivit om.
Kyrkohistoria
Läs om de gamla troshjältarna och kyrkohistoriens alla debatter, martyrer och missionsframgångar.
Bibelsamtal
Samtalsämnen för dig som har en hemgrupp, cellgrupp eller annan samtalsgrupp.
Bibelkommentarer
Christian Mölks Bibelkommentarer (CMBK) är skrivna på svenska med syfte att förklara Bibeln på ett enkelt sätt.
Böcker
Beställ några av mina Bibelkommentarer och böcker.
Bibelpredikningar
Lyssna på mp3-predikningar som går igenom Bibeltexten vers för vers.