Som en blixt från klar himmel

Christian Mölk Blogg, Nyheter Leave a Comment

Nyhetsmedia flödar över av artiklar om påvens avgång och jag tänkte tipsa om några intressanta sidor. Jag är ju ingen katolik och har stora problem med teologin kring påven och det sk “Petrusämbetet”, men oavsett vad man har för åsikter om påven så är han onekligen en central figur i kristenheten, vare sig man vill det eller inte.

Personligen tycker jag det är väldigt lustigt att någon menade att påvens avgång “slog ner som en blixt från klar himmel” varpå en blixt faktiskt på riktigt slog ner i påvens kyrka några timmar senare! Slump? Ingen aning…

Några intressanta sidor:

Share this Post

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.