Pratar om pacifism på Kanal 10

Christian Mölk Blogg Leave a Comment

På tisdag har jag blivit inbjuden av Tommy Dahlman att komma ner till Älmhult och medverka på Kanal 10:s direktsändningar för att prata om min syn på hur vi kristna ska förhålla oss till krig. Som en del av er vet så hade jag ju ambitionen att bli FN-soldat när jag plötsligt mötte Gud i 18-årsåldern, och numera är jag, efter 15 års grubblande, en kristen pacifist.

Har även blivit inbjuden av Stefan Beimark att på onsdag hålla en introduktion och inleda ett samtal om en pentekostal Bibelsyn för Norrlands pingst-föreståndare i Lycksele.

För mig är dessa förtroendeinbjudningar sjukt stort! Känner mig extremt liten i sammanhanget. Jag har liksom aldrig blivit inbjuden att tala på en konferens eller en möteshelg förut, så att få ett sådant härnt stort förtroende att få tala till en stor TV-publik och till Norrlands pingstpastorer är väldigt roligt! :)

Så om du har Kanal 10, plocka fram popcornen och bänka dig framför TV:n nu på tisdag mellan klockan 17:00 och 23:00! Det går även bra att se via internet: Kanal 10 WebbTV.

Share this Post

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.