Pastor Christian Mölk | Pratar om pacifism på Kanal 10

På tisdag har jag blivit inbjuden av Tommy Dahlman att komma ner till Älmhult och medverka på Kanal 10:s direktsändningar för att prata om min syn på hur vi kristna ska förhålla oss till krig. Som en del av er vet så hade jag ju ambitionen att bli FN-soldat när jag plötsligt mötte Gud i 18-årsåldern, och numera är jag, efter 15 års grubblande, en kristen pacifist.

Har även blivit inbjuden av Stefan Beimark att på onsdag hålla en introduktion och inleda ett samtal om en pentekostal Bibelsyn för Norrlands pingst-föreståndare i Lycksele.

För mig är dessa förtroendeinbjudningar sjukt stort! Känner mig extremt liten i sammanhanget. Jag har liksom aldrig blivit inbjuden att tala på en konferens eller en möteshelg förut, så att få ett sådant härnt stort förtroende att få tala till en stor TV-publik och till Norrlands pingstpastorer är väldigt roligt! :)

Så om du har Kanal 10, plocka fram popcornen och bänka dig framför TV:n nu på tisdag mellan klockan 17:00 och 23:00! Det går även bra att se via internet: Kanal 10 WebbTV.

Kontakt
Vill du kontakta mig? Är du intresserad av att bli kristen eller vill komma i kontakt med andra kristna? Hör av dig så hjälper jag dig.
Bibelfrågor
Ställ en Bibelfråga eller läs vad andra har frågat och undrar över.
Bibelämnen
Bläddra bland mängder av olika Bibelämnen jag skrivit om.
Kyrkohistoria
Läs om de gamla troshjältarna och kyrkohistoriens alla debatter, martyrer och missionsframgångar.
Bibelsamtal
Samtalsämnen för dig som har en hemgrupp, cellgrupp eller annan samtalsgrupp.
Bibelkommentarer
Christian Mölks Bibelkommentarer (CMBK) är skrivna på svenska med syfte att förklara Bibeln på ett enkelt sätt.
Böcker
Beställ några av mina Bibelkommentarer och böcker.
Bibelpredikningar
Lyssna på mp3-predikningar som går igenom Bibeltexten vers för vers.