Insändare i Dagen

Christian MölkBlogg, Pingst Leave a Comment

Nu har min insändare kommit in i Dagen, ungefär en vecka försent, men ändå… :)

Rubriken som Dagen har satt är en aning missvisande eftersom min poäng med läroämbete är att det ju inte behövs eftersom vi tillsammans är detta läroämbete när vi kommer samman (facepalm!). Hursomhelst, du som vill läsa den finner den här: “Är det dags för ett läroämbete i pingst?

Efter att jag hade skickat in insändaren till Dagen så mailade jag också Pelle Hörnmark och önskade att vi pingstförsamlingar borde samtala om detta tillsammans och fick som svar att vi kommer att göra det nationellt på konferensen Pingst Pastor i januari och sen även regionalt i februari/mars. Så det verkar som att jag fick som jag ville i min insändare :)

Dela

Skriv en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.