Pastor Christian Mölk | Bibliskt vaxmuseum

Man har ju hört talas om Madame Tussauds vaxmuseum i London, men visste du att det även finns ett bibliskt vaxmuseum? Japp, det finns det, och närmare bestämt i Ohio, USA: BibleWalk. De firar just nu 25 år och om jag hade haft vägarna förbi hade jag gärna besökt stället.

Enligt The Columbus Dispatch sa en icke-kristen besökare: “Jag läser inte Bibeln, men efter detta ska jag skaffa en och börja läsa.”

Museumets direktör  Julia Mott-Hardin säger att “If the Lord was here, he would want to share his word with as many people as we could get. We’re prepared for a crowd of people, and we really just want to share the word of God with them.”

Ett enligt mig mycket bra och intressant sätt att berätta Bibelns berättelser!

Kontakt
Är du intresserad av att bli kristen, har frågor om den kristna tron eller vill komma i kontakt med andra kristna? Hör av dig så svarar jag på dina frågor.
Bibelfrågor
Ställ en Bibelfråga eller läs vad andra har frågat och undrar över.
Bibelämnen
Bläddra bland mängder av olika Bibelämnen jag skrivit om.
Kyrkohistoria
Läs om de gamla troshjältarna och kyrkohistoriens alla debatter, martyrer och missionsframgångar.
Bibelsamtal
Samtalsämnen för dig som har en hemgrupp, cellgrupp eller annan samtalsgrupp.
Bibelkommentarer
Christian Mölks Bibelkommentarer (CMBK) är skrivna på svenska med syfte att förklara Bibeln på ett enkelt sätt.
Böcker
Beställ några av mina Bibelkommentarer och böcker.
Bibelpredikningar
Lyssna på mp3-predikningar som går igenom Bibeltexten vers för vers.