Pastor Christian Mölk | Snart klar med utbildningen

Igår fick jag VG på min c-uppsats så nu är det bara ett enda PM kvar att skriva, sen är jag helt klar med min teologiska utbildning! Åtminstone för den här gången :)

Jag har aldrig riktigt trivts i Örebro, har känt mig ungefär som Zlatan i Barcelona. Jag är inte någon typisk akademiker, har verkligen fått kämpa för att klara av vissa grejer i utbildningen och har privat känt mig en aning utanför det lokala frikyrkolivet. Men nu är det snart över och jag ser med stor spänning och nyfikenhet på Timrå och att bli pastor i pingstförsamlingen :)

Känner mig extremt ödmjuk inför det stora ansvaret samtidigt som jag känner mig redo att ta det här steget. Tillsammans med en god ledningsgrupp ser jag fram emot ett spännande arbete. Jag har aldrig bott norr om Stockholm så det ska bli väldigt intressant att bli en del av den norrländska kulturen och se hur den fungerar.

Glöm nu inte att be för mig och församlingen varje gång du kollar på Sportnytt! ;)

Kontakt
Är du intresserad av att bli kristen, har frågor om den kristna tron eller vill komma i kontakt med andra kristna? Hör av dig så svarar jag på dina frågor.
Bibelfrågor
Ställ en Bibelfråga eller läs vad andra har frågat och undrar över.
Bibelämnen
Bläddra bland mängder av olika Bibelämnen jag skrivit om.
Kyrkohistoria
Läs om de gamla troshjältarna och kyrkohistoriens alla debatter, martyrer och missionsframgångar.
Bibelsamtal
Samtalsämnen för dig som har en hemgrupp, cellgrupp eller annan samtalsgrupp.
Bibelkommentarer
Christian Mölks Bibelkommentarer (CMBK) är skrivna på svenska med syfte att förklara Bibeln på ett enkelt sätt.
Böcker
Beställ några av mina Bibelkommentarer och böcker.
Bibelpredikningar
Lyssna på mp3-predikningar som går igenom Bibeltexten vers för vers.