Vad tror du om Mackabeerböckerna?

Christian MölkFrågor & svar Leave a Comment

OBS! Det här är en inskickad fråga som jag besvarar. Har du också en fråga eller en hälsning? Gå i så fall till Frågor & svar och fyll i formuläret. 

Hej Christian! Jag undrar vad du tror om Mackabeerböckerna? Har själv läst dom och sett att mycket stämmer överens med profetiorna i Danielsboken och tror att dom kan förklara mycket av ändens tid. Vad tror du, kan dom vara inspirerade? Fridshälsningar

Hej!

Jag anser att Mackabeerböckerna är av väldigt intressant historiskt intresse, men jag värderar dem inte som bibliska skrifter. Man kan lära sig mycket nyttigt från dessa böcker, men jag anser dem inte vara Guds ord.

Med vänlig hälsning,
Christian Mölk

Dela

Skriv en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.