Min första tid i Timrå

Christian Mölk Blogg, Personligt Leave a Comment

Nu när jag har flyttat till Norrland och blivit pastor i Timrå Pingst så tyckte jag att det var dags att börja klä sig lite utefter det norrländska modet så jag åkte till Jula och köpte en flanellskjorta.. :)

Min första tid i Timrå har känts väldigt bra. Jag satsar mycket på att försöka komma in i församlingsarbetet, träffa mycket folk och lyssna in hur församlingen tänker och vill. Många pratar om ungdomarna, invandrarna och evangelisation. Vägen dit tror jag kommer gå via hemgrupper, afrikansk sång och gåvoupptäckande. Jag ser med spänning och stor förväntan på framtiden! :)

På det personliga planet så är det nu bara några dagar kvar till det beräknade förlossningsdatumet! Jag är nervös, lite hispig och längtar samtidigt otroligt mycket efter vårt första lilla barn. Be gärna för oss att allting går bra med förlossningen och allt sådant.

Utöver detta så stormtrivs jag (hittils) i Norrland! Här kan man plocka stora fina blåbär, lingon osv. Man kan gå på hockey, promenera längs med havskusten, åka skidor och äta palt. Livet är underbart och jag tackar Gud för att han öppnade dörren till Norrland för mig :)

Share this Post

Skriv en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.