50% of all Americans are on Facebook while only 37% have a passport

Christian MölkBlogg, Media Leave a Comment

Det här är ju verkligen superintressant; 50% av alla amerikaner har Facebook medan bara 37% har ett pass! Jag kan inte bestämma mig för om det här säger mer om amerikaner än om Facebook eller mer om Facebook än om amerikaner?!?

Jag som är en kombinerad variant av tekniknörd + (blivande) pastor funderar en del på hur församlingen kan fungera på ett bra sätt på Facebook och andra sociala medier. Hur kan jag som kristen tekniknörd nyttja internet på bästa sätt? Precis som sociala medier så bygger ju den kristna tron mycket på relationer, men kan man ha riktiga relationer när man sitter ensam bakom en skärm?

Och vad händer när Facebooks popularitet falnar, blir vi utan vänner då? Eller vad händer när någon drar ur internetkontakten? Som gumman som grävde sönder en kabel på sin tomt och råkade stänga av internet i 3(!) länder XD

Se resten av Facebookbilden på TechCrunch.

Skriv en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.