Medverkar i TV Vision Sverige

Christian Mölk Blogg, Video Leave a Comment

Det är inte ofta jag är med i TV! Men ibland händer det.

Egentligen är jag ingen TV-människa, känns väldigt konstigt och obekvämt att spelas in på det sättet. Jag skriver hellre, för då kan man redigera texten om man råkar skriva fel. Det kan man ju inte i en live-sändning.

Men hursomhelst, så tackade jag ja till att medverka i TV Visions program ”Sverige Live” om jag fick prata om konvertiternas mycket utsatta situation. Jag vill inte vara med i TV för min egen skull, men om jag får vara en röst för konvertiterna, då kan jag tänka mig vara med.

Kanske kommer jag även att vara med i en ännu större TV-kanal inom några månader..

Share this Post

Skriv en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.