Det är Jesus som sagt

Christian Mölk Blogg 2 Comments

För en sisådär 20 år sen, när jag var en nybliven tonårig lärjunge till Jesus, så gick jag på en Jerusalem-konsert i Ryttargårdskyrkan.

När Jerusalem började spela sången “Neutral“, så var det som att Jesus plötsligt talade direkt till mig genom Ulf Christiansson:

“Ja du är neutral och du håller dig sval
Inför allting som får dig ta ställning
För du har ju din vrå och det räcker väl så
Om du håller din tro för dig själv
Men det är Jesus som sagt, Jag ska ge dig all kraft
Till den uppgift du redan har fått

Varför sitter du då, och bekvämt tittar på
När dom andra för längesen gått”

Jag blev starkt berörd av budskapet från Jesus och insåg att jag ville ge allt för att tjäna Jesus, även om jag i mig själv inte räckte till. Men från och med då litade jag på att om Jesus kallar mig in i en uppgift så kommer han också att ge mig den kraft jag behöver för att klara av just den uppgiften.

På senare tid har jag brottats en del med min kallelse till att vara föreståndare. Det är en tuff mental uppgift och jag klarar det inte i mig själv, jag räcker inte till.

I söndags kom en av de äldre bönedamerna fram till mig och berättade att när hon hade bett för mig så hade hon sett en syn. Jag satt ihopkrumpen och deppig på en stol. Hon blev starkt berörd av Herrens Ande och kände i sitt inre: “Så ska det ju inte va! Christian är ju kallad hit som föreståndare!”

Hon hade bett för mig den kvällen och nu ville hon förmedla ett profetiskt budskap till mig: “Herren ska ge dig den kraft du behöver till den uppgift du har fått”.

Ni som fattar ni fattar.

Share this Post

Comments 2

  1. Fattar och vet ❤🙏 Gud sänder oss på alla möjliga olika uppgifter.. Livet känns jobbigt ofta men det är ju inte så.. Roine bad för mig i Luleå och sa Gud öppna dörrar för Christer så att han kan komma till Härnösand och hjälpa till, Kom på sig och rätta till att komma dit Gud ville ha mig så nu kanske det är därför jag är i Nicaragua helt plötsligt 🤔 Men som sagt du vet att Gud gör val i våra liv. Gvd och min hemförsamling pingst Härnösand 🙏

    1. Post
      Author

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.