Pastor Christian Mölk | Glad för det lilla

Som ung brinnande kristen är det lätt att se upp till stora kända amerikanska pastorer. Det är lätt hänt att när man hör talas om en stor väckelse någonstans så tänker man att allt som inte resulterar i tusentals frälsta är fel.

Jag vet inte om jag hade den uppfattningen förut, men om jag hade det så har den definitivt ändrats. Nu när jag själv är pastor och föreståndare för en liten församling i Norrland kan jag inte låta bli att bli så glad när jag ser Gud göra saker i varje enskild människas liv.

Exempelvis blir jag så lycklig när jag tänker på söndagen häromveckan då en av församlingens äldste går fram till talarstolen och starkt upplever Guds närvaro och tror att någon kommer att bli helad. Någon timme senare får jag ett sms från en församlingsmedlem som tidigare hade haft ont i knät men som blev helad på gudstjänsten men inte insåg det förrän han kom hem!

Jag blir också så glad över en person som tidigare haft stora problem i sitt liv, och som på många andra sätt fortfarande har det, men som ändå söker Gud och längtar efter mer av honom. Även om han har många bekymmer så hindrar det inte honom från att vilja lära sig mer om Gud.

Gud gör saker här i Norrland också :)

Kontakt
Är du intresserad av att bli kristen, har frågor om den kristna tron eller vill komma i kontakt med andra kristna? Hör av dig så svarar jag på dina frågor.
Bibelfrågor
Ställ en Bibelfråga eller läs vad andra har frågat och undrar över.
Bibelämnen
Bläddra bland mängder av olika Bibelämnen jag skrivit om.
Kyrkohistoria
Läs om de gamla troshjältarna och kyrkohistoriens alla debatter, martyrer och missionsframgångar.
Bibelsamtal
Samtalsämnen för dig som har en hemgrupp, cellgrupp eller annan samtalsgrupp.
Bibelkommentarer
Christian Mölks Bibelkommentarer (CMBK) är skrivna på svenska med syfte att förklara Bibeln på ett enkelt sätt.
Böcker
Beställ några av mina Bibelkommentarer och böcker.
Bibelpredikningar
Lyssna på mp3-predikningar som går igenom Bibeltexten vers för vers.