Man ska inte ropa hej för tidigt

Christian MölkBlogg Leave a Comment

Man ska inte ropa hej för tidigt. Men kan inte låta bli att vara lite glad och tacksam idag 😊

Idag var jag nämligen i Umeå för att förberedas för min strålbehandling som börjar på måndag. Anledningen till att de vill stråla mig är för att det från operationsläkarnas håll fanns frågetecken huruvida de verkligen lyckades operera bort all cancer eller inte. Men nu fick jag veta att på röntgenbilderna jag gjorde för nån vecka sen så syns det ingen cancer. Läkarna uppfattar det därmed som att alla cancertumörer är borttagna. Men de vill ändå göra strålbehandlingen för säkerhets skull. Det kan finnas mikroskopiska cancerceller kvar.

Men det skulle också kunna vara så att jag inte har någon cancer längre.

När man får så många negativa besked hela tiden, så måste man passa på att glädjas när man får ett positivt. Kanske visar det sig framöver att cancern visst finns kvar, om morgondagen vet jag ingenting, så jag tänker inte ta ut någon seger i förskott. Men åtminstone just idag har jag anledning att vara glad!

Tack för alla era böner! ❤

Dela

Skriv en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.