Christian in Nepal

Christian Mölk Blogg, Nepal Leave a Comment

Tisdagen den 18:e oktober åker jag till Nepal! Jag kommer vara borta drygt 8 veckor och kommer hem lagom till jul. Jag har nämligen fått ett Minor Field Studies (MFS) stipendium för att skriva min c-uppsats i fält.

Mitt projekt heter för tillfället “Christian in Nepal” (ja, det är en liten ordvits…) och jag har tänkt jobba med rubriken “What does it mean for a Nepalese Hindu to become a Nepalese Christian?” Utifrån den frågeställningen kommer jag att intervjua olika personer som har upplevt detta och låta dem berätta sina egna erfarenheter.

Jag kommer då och då uppdatera min hemsida med bilder och spännande reseberättelser från Nepal så se till att du går in med jämna mellanrum och uppdaterar dig.

Jag kommer att åka med en annan stipendiat som heter Kristin Zetterlund. Hon kommer att skriva om försoning.

Det kommer att bli jobbigt att vara ifrån Annica så länge, men som tur är så kommer hon att komma på besök en vecka mitt i. Annicas blogg kan ni läsa här: Annica Mölks blogg.

Det går givetvis inte att ringa mig när jag är i Nepal så om du vill få tag på mig så rekommenderar jag att du skickar ett mejl eller skriver kommentarer här på hemsidan då och då.

Önska mig lycka till! :D

Share this Post

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.