Pastor Christian Mölk | Bibeln online på svenska
Kontakt

Kontakt

Är du intresserad av att bli kristen, har frågor om den kristna tron eller vill komma i kontakt med andra kristna? Läs i så fall gärna Frågor och svar eller skicka ett meddelande via Kontaktformuläret så kommer jag att försöka svara på dina frågor och hjälpa dig så gott jag kan.
Share →
  • Jessica

    Kan du skriva ett inlägg om bön? Tips, råd? Hur ofta? HUR ska man be, VAD ska man be? Finns det roliga hjälpmedel, som till exempel en app? Tidegärden? 

  • Det finns lika många sätt att be som det finns människor på jorden :) Men jag skulle kunna skriva om hur jag ber för att kanske kunna inspirera eller ge tips. 

Kontakt

Kontakt

Är du intresserad av att bli kristen, har frågor om den kristna tron eller vill komma i kontakt med andra kristna? Läs i så fall gärna Frågor och svar eller skicka ett meddelande via Kontaktformuläret så kommer jag att försöka svara på dina frågor och hjälpa dig så gott jag kan.