Pastor Christian Mölk | Bibeln online på svenska
Kontakt

Kontakt

Är du intresserad av att bli kristen, har frågor om den kristna tron eller vill komma i kontakt med andra kristna? Läs i så fall gärna Frågor och svar eller skicka ett meddelande via Kontaktformuläret så kommer jag att försöka svara på dina frågor och hjälpa dig så gott jag kan.
Share →
 • Jessica

  Kan du skriva ett inlägg om bön? Tips, råd? Hur ofta? HUR ska man be, VAD ska man be? Finns det roliga hjälpmedel, som till exempel en app? Tidegärden? 

 • Det finns lika många sätt att be som det finns människor på jorden :) Men jag skulle kunna skriva om hur jag ber för att kanske kunna inspirera eller ge tips. 

 • Christer Wiklund

  Tyvärr så var det 4 år sen frågan om bön.. Men jag kan inte låta bli.
  Meningen med livet är att lärakänna Gud, det är det vi är skapade för.
  Så bön är att prata med Gud, försöka lyssna in (det går). Försök ta några minuter
  lite då och då under dagen. När det är krånglit på jobbet, säg Jesus hur skulle du göra? När det går bra säg tack Herre. Försök småprata hela tiden med honnom.
  Jag kan garantera att du kommer se förändringar. Be Herrens bön den fick vi av Jesus.
  //Krille

 • Bra råd Christer. Tack för din kommentar!

Kontakt

Kontakt

Är du intresserad av att bli kristen, har frågor om den kristna tron eller vill komma i kontakt med andra kristna? Läs i så fall gärna Frågor och svar eller skicka ett meddelande via Kontaktformuläret så kommer jag att försöka svara på dina frågor och hjälpa dig så gott jag kan.