Pastor Christian Mölk | Pingst Pastor och Jerusalem

Nu har jag precis anmält mig till Pingströrelsens årliga pastorskonferens i Stockholm. Jag har mer och mer börjat gillat dessa samlingar, framförallt efter att de flyttades från Filadelfia Rörstrand då konferensen hette Predikantveckan. Hotellmiljön gör att det är mycket lättare att umgås sinsemellan och ingen behöver känna sig utanför eller ensam, något som faktiskt var en tråkig verklighet för många pastorer på Predikantveckan.

JerusalemPingst Pastor-nätverket har även bjudit in till en “kursvecka” i Jerusalem i oktober 2015. Nu när vi är indelade i olika grupper och regioner så kommer vi att mötas tillsammans för att lära oss studera Guds ord i dess ursprungliga miljö. Ett jättebra initiativ eftersom vi pastorer lär känna varandra bättre samtidigt som vi fördjupar oss i Bibeln. Dock är det tyvärr inte alls säkert att jag hänger med eftersom jag tycker det är hutlöst dyrt, 11.000 kr för en vecka. Det är lite väl saftigt för en liten församling att bekosta. Mer om det så småningom.

Kontakt
Är du intresserad av att bli kristen, har frågor om den kristna tron eller vill komma i kontakt med andra kristna? Hör av dig så svarar jag på dina frågor.
Bibelfrågor
Ställ en Bibelfråga eller läs vad andra har frågat och undrar över.
Bibelämnen
Bläddra bland mängder av olika Bibelämnen jag skrivit om.
Kyrkohistoria
Läs om de gamla troshjältarna och kyrkohistoriens alla debatter, martyrer och missionsframgångar.
Bibelsamtal
Samtalsämnen för dig som har en hemgrupp, cellgrupp eller annan samtalsgrupp.
Bibelkommentarer
Christian Mölks Bibelkommentarer (CMBK) är skrivna på svenska med syfte att förklara Bibeln på ett enkelt sätt.
Böcker
Beställ några av mina Bibelkommentarer och böcker.
Bibelpredikningar
Lyssna på mp3-predikningar som går igenom Bibeltexten vers för vers.