Pastor Christian Mölk | Vägen till välsignelse går via omvändelse

Jag började ta min tro på Jesus på allvar för 13 år sedan. De mest lyckliga stunderna sedan dess har varit de tillfällen då den helige Ande har visat mig min synd. Varför? Jo, för att då har Gud lett mig in i omvändelse. Hade Gud visat mig all min synd på en gång hade jag nog inte mäktat med, men gång efter annan har han uppenbarat för mig saker som jag behöver ta itu med.

Som ett resultat av detta så har jag omvänt mig från min synd, låtit Gud helga mig och fått ett mer helgat och välsignat liv. Enligt min mening så är ett välsignat liv samma sak som ett renat och helgat liv.

Vill jag komma närmare Gud behöver jag också omvända mig och be Gud helga mig. Jag kan inte förvänta mig ett liv i välsignelse om jag inte också är redo att omvända mig från mina synder. Det hör liksom ihop.

Vill du ha ett välsignat liv? Fråga då Gud vad du behöver göra upp med i ditt liv. Alla människor är ju syndare så frågan är egentligen inte om man har någon synd utan vilken.

   “Den som inte blir född på nytt kan inte se Guds rike.” (Joh 3:3b)

Kontakt
Är du intresserad av att bli kristen, har frågor om den kristna tron eller vill komma i kontakt med andra kristna? Hör av dig så svarar jag på dina frågor.
Bibelfrågor
Ställ en Bibelfråga eller läs vad andra har frågat och undrar över.
Bibelämnen
Bläddra bland mängder av olika Bibelämnen jag skrivit om.
Kyrkohistoria
Läs om de gamla troshjältarna och kyrkohistoriens alla debatter, martyrer och missionsframgångar.
Bibelsamtal
Samtalsämnen för dig som har en hemgrupp, cellgrupp eller annan samtalsgrupp.
Bibelkommentarer
Christian Mölks Bibelkommentarer (CMBK) är skrivna på svenska med syfte att förklara Bibeln på ett enkelt sätt.
Böcker
Beställ några av mina Bibelkommentarer och böcker.
Bibelpredikningar
Lyssna på mp3-predikningar som går igenom Bibeltexten vers för vers.