Jag slutar blogga för Inblick

Christian MölkBlogg Leave a Comment

Tyvärr måste jag meddela att jag slutar som bloggare för tidningen Inblick.

Utan att nämna några detaljer eller orsaker så vill jag nu tacka för mig och gå vidare i livet. Eftersom jag varken har varit anställd eller varit en del av redaktionen så har jag bloggat på min fritid och velat fritt och för intet dela med mig av mitt liv som pastor och de tankar om Bibeln och kristenheten som jag upplever att Gud har gett mig. Men pga. diverse orsaker så återgår jag nu till att framöver skriva här på min egen hemsida istället. För mig är det viktigare att ha frid än att skriva för en stor publik.

Jag tycker fortfarande väldigt mycket om tidningen Inblick, som jag tror har stor potential att sprida de Goda Nyheterna genom kristna nyheter och vittnesbörd. Jag vill även passa på att rikta ett stort tack till dig som har läst och uppskattat det jag har skrivit! Jag har blivit helt paff och rörd av all positiv respons, kommentarer, mail, telefonsamtal och olika möten irl! Inblick och Kanal 10 i symbios med sina läsare har en oerhörd potential om det hanteras på rätt sätt.

Ett stort tack även till Tommy Dahlman som fick in mig på tidningen Inblick och som bjöd ner mig till Älmhult för att prata om pacifism på Kanal 10!

 

Skriv en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.