Pastor Christian Mölk | Jona 1-2 – Profetens flykt (MP3)
  • Mattias

    Hej !

    Det här med processen när Gud kallar enskilda personer och hur det sedan fortsätter är mycket intressant och det kan man säga mycket om. Har haft en hel del funderingar kring det. Vägde du dina blivande välsignelser mot de ”risker” som det kan innebära att följa Jesus fullt ut? (och vad är fullt ut egentligen?)

  • @Mattias: Ja, jag minns att jag tänkte igenom det. Det slutade med att jag bestämde mig för att följa Jesus 100%. Dock bekymrade mig inte riskerna så speciellt mycket, utan jag upplevde att det var det som Gud kallade mig till.

    I min situation som jag var i då så tror jag inte det skulle ha varit speciellt smart att bara följa Jesus ”50%”, genom att tex bara gå till kyrkan lite halvdant och samtidigt fortsätta leva ungefär som vanligt. För mig var det avgörande att jag satsade allt på Jesus, vände 180 grader och följde Jesus 100%.

Kontakt
Är du intresserad av att bli kristen, har frågor om den kristna tron eller vill komma i kontakt med andra kristna? Hör av dig så svarar jag på dina frågor.
Bibelfrågor
Ställ en Bibelfråga eller läs vad andra har frågat och undrar över.
Bibelämnen
Bläddra bland mängder av olika Bibelämnen jag skrivit om.
Kyrkohistoria
Läs om de gamla troshjältarna och kyrkohistoriens alla debatter, martyrer och missionsframgångar.
Bibelsamtal
Samtalsämnen för dig som har en hemgrupp, cellgrupp eller annan samtalsgrupp.
Bibelkommentarer
Christian Mölks Bibelkommentarer (CMBK) är skrivna på svenska med syfte att förklara Bibeln på ett enkelt sätt.
Böcker
Beställ några av mina Bibelkommentarer och böcker.
Bibelpredikningar
Lyssna på mp3-predikningar som går igenom Bibeltexten vers för vers.